Well helouuu ☺

Tästä tämä nyt todellakin lähtee. Ekassa postauksessani kirjoitin jo, et miksi mikäkin osio on tehty joten ei nyt liikaa jokaisen esittelyä. Muutama sananen kuitenkin myös LWL:stä.

Mä keksin tän ennen kuin aloitin Restamaxilla. Se ei ehkä kuulosta kovin uskottavalta mut näin se on. Nythän sit oon ollut kohta vuoden ravintola-alalla. Aikamoista.

Mun mielestä jotenkin veikeää et todella keksin tän ennen tätä työtä. Mun lounastapaamiset oli vaan aina (ja on toki edelleen) ihan huippuja. Mahtavia yhteistyön aloituksia, kauppoja, maailman parannusta, uusien ideoiden synnyttämistä, bisneksen kehittämistä… You name it. Mut ehkä eniten mä aina inspiroidun ihmisistä, kenen kanssa sain lounaan viettää. Upeita tyyppejä joilla usein myös upea firma. Mä mietin, et ihmisten pitää tietää näistä. Monilla oli ja on vahva meininki ja mieli positiivinen tulevaisuuden suuntaan. Some vyöryttää nykyään kaiken negatiivisen ihmisten silmille niin mietin, et eikö olisi mukava et ihmiset kuulee myös niitä hyviä juttuja? Ja oikeasti tulee esille myös sitä, että kuinka moni todella tekee hienoja asioita työssään ja elämässään. Näistä aineksista siis syntyi idea Lunch with Lindaan.

Harvemmin käyn lounaalla yksin. Mä oon joskus jostain lukenut jonkun ajatuksen (joku super businessihminen joka kirjoittanut sata kirjaa ja tehnyt miljoonia), että aina kannattaa käydä lounaalla niin et edistää bisnestään. Mä oon kyllä samaa mieltä. Mä oon huomannut, et ihan kuten muissakin merkityksissä, ruoan äärellä ihmiset on iloisempia ja avoimempia. Tästä syystä usein saa parhaat diilit ruoan ääressä. Eikä edes parhaat diilit. Vaan parhaat hetket.

Mut joskus käyn lounaalla yksin. Käyn miettimässä ja rentoutumassa. Tulee haettua sellainen levon hetki mielelle. Mut mun luo saa aina tulla jos jossain näkee.

Ehkäpä vinkkinä haluaisin sanoa, että kaikki kenellä on mahdollisuus käydä lounaalla niin tehkää siitä ilon ja tauon hetki. Me tarvitaan kivoja hetkiä ruoan parissa, oli ne sit businesta tai pleasuria 😉

Rakkaudella, Linda ⭐️

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *