Olen myynnin, markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen ammattilainen. Rakastan viedä bisneksiä uudelle tasolle. Johtaminen on intohimoni. Uskon hyvän johtamisen olevan avain parempiin tuloksiin. Luvut ja tavoitteet ovat tärkeä osa kaikkea tekemistä ja parhaimmat luvut saavutetaan taitavalla johtamisella.

Tarkastelen maailmaa ja yhteiskuntaa. Uskon ihmisiin sekä ihmeisiin. Pohdin ihmisenä kehittymistä ja ajatukseni kumpuavat usein omista kokemuksistani. Olen aina ollut rohkea ja intohimoinen oman tieni kulkija. Kirjoitan liike-elämästä ja varsinkin myynnistä, markkinoinnista ja organisaatioiden kehittämisestä. Myynnin johtaminen on oma taitoni ja sen ympärillä pyörin eniten. En kuitenkaan pidä vain bisnesblogia, vaan kirjoitan myös elämästä yleisemminkin.

 

OLETKO KIINNOSTUNUT YHTEISTYÖSTÄ?

Intohimoni on myynti ja olen johtanut myyntiä menestyksekkäästi. Tuen nyt muita kasvattamaan liiketoimintaansa. Täältä näet tarkemmin yrityksestäni: https://www.myyntituli.fi Puhujana liekitän kuulijat, aiheinani ovat myynti ja johtaminen.

Olen tällä hetkellä jäsenenä osakeyhtiön hallituksessa ja olen toiminut viisi vuotta Tampereen ammattikorkeakoulun hallituksessa. Hallituksen jäsenenä tuon lisäarvoa yritykseen varsinkin raikkaalla näkemykselläni ja osaamisellani niin myyntiin kuin markkinointiin.

Odotan viestiäsi!