Olipa kiva eka LWL. Oon mä parilla käynyt ja pyytänyt et saan tehdä jutun, mut nyt Markuksen kanssa mentiin Tampereen Koskikeskuksen ravintola Poroon ekaa kertaa sen jälkeen kun blogin julkaisin. Kiitos Markukselle! Markushan heti avoimena kaverina olettikin et teen jutun eikä pitänyt minään et aloin heti kuvailee ☺ Toisekseen tiesin kyllä että päästään Markuksen kanssa syvälle jutuissa koska ollaan tuttuja ja lounasteltu aiemminkin.

Markus on yrittäjänä ASUA Remontit-firmassa ja on ottanut mun mielestä virkistävän tyylin markkinointiin. Avoimen, rehellisen ja omat kasvot. Moni varmaan miettii et eikö noin kaikkea markkinointia pitäisi tehdä? Tai no ehkä moni mun lukija miettii, mut mun mielestä aika paljon näkee edelleen hengetöntä, epäaitoa ja voisiko sanoa jopa noloa markkinointia.

Markuksen kanssa päästiin purkaa kyllä työn tekemisen tuskaa haha ja pohdittiin mitä se yrittäjyys todella on. Mä en itse nyt yrittäjä ole, mutta en osaa töitä tehdä kuin yrittäjän mentaliteetilla. Puhuttiin myös johtamisesta ja meidän lempiaiheesta; MYYNNISTÄ. Tästä seuraakin myöhemmin toimenpiteitä ja tekstejä kun kasataan myynnin ammattilaiset kasaan ja jatketaan viime vuonna alkanutta #myynninaamu- konseptia.

Asia mistä mä ihailen Markusta, on Markuksen tekemä markkinointi. Markus on antanut omat kasvonsa, kirjoittaa avoimesti ja rehellisesti oman firmansa liikeideasta, konsepteista sekä haasteista. Ja tästä mä tykkään. Sitä se avoimuus ja rehellisyys on, että tuodaan myös niitä vaikeitakin juttuja esille. Mut se tuo aidon uskottavuuden. Koen myös, et heti kun firmalla on kasvot jos toisetkin niin asiakas voi luottaa varmemmin firman tarjoamiin palveluihin. Tähän moni sanoo, että no ei kaikkialla voi. Varmasti voi kun viitsii. Ei sen tarvi yrittäjä aina olla. Firmoista löytyy varmasti alansa ammattilaisia ja sitoutuneita ihmisiä kenellä on luontainen halu viestiä niin siitä sitten. Joissain paikoissa vaan täytyy uskaltaa. Usein pelätään sitä, että mitäs kun viestitään rehellisesti? Mä veikkaan et ihmiset tunnistaa aina aitouden ja arvostaa yrityksen aitoa sekä rehellistä markkinointia ja viestintää.

Onhan siinä omat taakkansa kun ne kasvonsa ”myy”. Näin henkilöbrändäämisen kuumina aikoina väittäisin et yrityksen ja yhteisön viestintä on silti välittömästi aidompaa kun se saa kasvot eikä vain Istockin täydellistä ihoa ja ilmettä 😉

Kivaa viikkoa kaikille, olkaahan aitoja 😉

Rakkaudella,

Linda

Täältä löydät Markuksen firman: https://asutaan.fi

Ja täältä Markuksen: https://www.linkedin.com/in/koskinenmarkus/

JA täältä Poron viikottaisen lounaslistan: https://tampereelle.fi/fi-fi/lounas-ja-sunnuntaibrunssi/ravintola-poro/57/

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *