Mä olen pitänyt nyt neljän kuukauden breikin. Tai no en tiedä, voiko puhua tauosta. Olen uudelleen ohjelmoinut itseni. Mä tiesin, että ennen kuin voin perustaa oman yrityksen, on mun otettava taukoa bisneksestä. Ja olin kyllä aika väsynytkin. Olen tehnyt 17 vuotta enemmän tai vähemmän sykkeellä töitä, viimeiset kymmenen vuotta voi sanoa menneen jopa liian kovalla tahdilla. Ajattelin, että nyt jos ei koskaan, on hyvä aika pysähtyä.

Mitä neljän kuukauden aikana olen oppinut?

1) Minä olen tärkein.

Mun hyvinvointi, mun unelmat, mun tahto, mun elämä, mun valinnat. Kun teen, mikä on itselleni oikein, niin oikeat asiat tapahtuu. Mutta jos teen itseäni kohtaan väärin, mikään ei oikein toimi. Kun voin hyvin, vaikutus on kaikkialle ja kaikkiin upeaa.

2) Terveys on todella pysähtymisen arvoinen asia.

Mikään ei ole oman terveyden menettämisen arvoista. Uni, liikunta ja ravinto ovat pyhä kolminaisuus ja vaikutus tuplaantuu kun liikkuu välillä metsässä. On tärkeä kuunnella itseään ja löytää omalle keholle oikeat tavat. En väitä tämän olevan helppoa, mutta hyvän elämän kannalta äärimmäisen tärkeää.

3) Minun rakkaat on se, mihin mun ajan kuuluu mennä.

Aika hullua, kuinka kaiken sykkeen keskellä helposti unohtaa läheiset. Minulla ei ole lapsia, mutta on mies, perhe ja läheisiä ystäviä. Nämä ihmiset ovat tärkeimmät ja heidät kuuluu asettaa prioritteettilistan kärkeen, aina.

4) Minun täytyy olla oma itseni, hyväksyä itseni.

Tiedän, että mun persoona ei ole kaikkien mieleen. Mun ilo ja positiivisuus koetaan epäaitona ja mun avoimuus epämukavana. Mun jutut saattaa ärsyttää. Eihän toki kaikki ajattele näin. En voi elää miettien tätä. Minun täytyy olla oma itseni, muuten uin jossain miellyttämisen meressä ja hukutan itseni.

5) Sydän kertoo, mitä pitää tehdä.

Järki on tärkeä pitää mukana, mutta oma intuitio on useimmiten oikeassa. Kun sitä uskaltaa seurata, on aika pitkällä hyvän elämän tiellä.

6) Kaikki mikä ei tapa, vie vaan eteenpäin.

Elämä on täynnä virheitä, vaikeuksia ja epäonnistumisia. Ne vie eteenpäin, opettaa kehittymään. Mä en ole virheitäni juurikaan häpeillyt, enkä aio nytkään aloittaa.

7) Ihminen ei ole yhtä kuin työnsä.

Mikäli määrittää oman identiteettinsä vain työn kautta, on lopulta aika hukassa. Vaikka kuinka tekisi rakastamansa työtä, niin elämässä on muutakin

8) Mun on pakko seurata mun visiota.

Minulla ja yhtiökumppanillani on näkemys, millainen yrityksemme on ja mihin tarpeeseen se tuottaa palveluja. En voi ajatella, mitä muut ajattelevat tai antaa sen ohjata tekemistäni.

9) On tärkeää osata sanoa ei.

Jos ei tunnu siltä, niin pitää osata olla menemättä, perua menojaan, pysähtyä ja sulkea puhelin. Jos jotain ei halua tehdä, niin ehkäpä sitä ei vaan pidä tehdä.

10) Rakasta itseäsi.

Armollisuus itseä kohtaan ja itselleen puhuminen miten puhuu parhaalle ystävälleen tai rakkaalleen kannattaa. Näin alkaa tekemään todella hyviä ratkaisuja.

Nämä saattaa olla monelle lukijoille jo tuttuja ja itsestään selviä asioita, mutta näiden teemojen ympärillä olen viettänyt viimeiset kuukaudet. Osan tiesin, olen vain matkan varrella unohtanut. Aion pitää huolen siitä, että jatkossa muistan paremmin ❤

Rakkaudella,

Linda ⭐

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *