Arvatkaa pysäyttikö mut tää video? 

Rakas ystäväni Johanna antoi mulle tän videon. Kaipa hän kuuli kuinka tuskailin omien unelmien suhteen. Hitto kuinka tää pysäytti. Aivan totta, me ei tehdä mitä me halutaan kun kaikki on fine. Vaikka oikeasti ei ole. 

Jotenkin meidän pitäisi uskaltaa pysähtyä ja katsoa kunnolla omaa elämää, että onko kaikki miten haluaa olevan ja unelmoi olevan? Onko oma tilanne sellainen, että se vie kohti unelmia? Vaikka ei olisi niissä vielä, mutta onhan varmasti se mitä tekee sellaista, joka johtaa siihen elämään minkä haluaa? 

Mä en sano, että aina pitäisi tavoitella suuria. Miljoonia tai miljardeja 😄 Toki pakko myös sanoa, että ne jotka haluaa tavoitella, niin heidän pitäisi saada tehdä se, ilman sen suurempaa kateellisten kyräilyä. Tavoite voi olla myös täysi vapaus työssä. Tai onnellinen perhe. Ykseys. Läsnäolon voima. Terveys. Tasainen elämä ilman draamaa. Tuossa nyt muutama esimerkki. 

Tuntuu, että monet meistä miettii omia unelmia ja tavotteita mutta tyytyy siihen missä on? Parisuhteessa ei ole seksiä. No, mutta onhan kivaa yhdessä. Oma kumppani on uskoton. No on katto pään päällä ja joku jakamassa kuluja. Työ ei tyydytä ja ottaa päähän joka aamu mennä. No mut tulee palkkaa. Ei pärjäisi ilman. Koti ei oikein ole kiva. No mut on kuitenkin ihan ok ja ei kai sitä parempaa tarvitse. 

Meitä taitaa aika paljon ohjata pelko ja oma epävarmuus. Pelko siitä, että jos uskaltaa tavoitella omia unelmiaan niin kaatuu. Ei onnistu. Mutta mitä sitten? Onko se sitten niin noloa jos kuitenkin yrittää? Ja se iso ohjuri taitaa olla juuri tuo, et kaikki on kuitenkin ihan hyvin. Mikään ei oikein kunnolla tuo tyydytystä ja elämä toistaa päiviä kuten Murraylla murmelina mutta silti. Kun kaikki on kuitenkin ihan ok. 

Mitäköhän tapahtuisi jos me ajateltaisiin, että ihan fine ei ole tarpeeksi? Ja mitä mitä tapahtuisi jos me alettaisiin puhumaan unelmistamme ja hullua kyllä, kannustamaan toisiamme tavoittelemaan niitä? Ja vielä hullumpaa… Auttaisimme toisia saavuttamaan ne 😉

Rakkaudella, 

Linda ⭐️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *