Mun mielestä on ihana unelmoida! Mä aina välillä unelmoin. Meen kävelylle ja annan mielikuvituksen laulaa. Kirjoitan muistiin tai piirrän. Teen kollaaseja.

Mä oon tainnut olla lapsesta saakka pilvilinnoissa tanssija. Mä oon aina uskonut ”johonkin elämään suurempaan”. Mä en myöskään vanhempana oo koskaan uskonut, että meidän kuuluu vaan maksaa laskuja ja kuolla. Elää arjen oravanpyörää. Mä oon aina uskonut, et unelmista voi tulla totta ja uskonut, että mun elämä tulee kaikista menneistä kolhuista huolimatta olemaan mun unelmaa.

Hassua kyllä, mun unelmat on ollut pikkutytöstä asti aika samanlaiset. Itsenäinen, vapaa, maailmaa näkevä sekä iloinen ja onnellinen. Toki unelmat myös muuttuu. Osa mun unelmista on hyvin erilaiset kuin 10 vuotta sitten. Aiemmin taisin miettiä ainoastaan työtä sekä uraani, jolloin pitkälti kaikki unelmatkin pyöri niiden ympärillä. Ja vaikka edelleen työ on tärkeää, niin unelmiin on tullut muutakin. Henkisyyttä, hyvinvointia ja rakkautta. Varsinkin parisuhde on muokannut omia unelmia. Nyt ei ole vain omat unelmat vaan myös yhteiset ja se tuntuu ihan uskomattoman hienolta.

Mikään unelma ei toteudu ilman tavoitteita, eikä tavoitteet toteudu ilman tekemistä. Mä voin sanoa, että mulla on paljon opittavaa vieläkin tuossa. Vaikka kuinka on kirkkaana mitä haluan, niin välillä on vaikeaa muuttaa ne todelliset arjen käytännöt. Sieltä ne unelmat kuitenkin toteutuu. Päivittäisistä teoista ja pienistäkin muutoksista. Tulee ne myös päättäväisyydestä. Kun tietää mitä tahtoo ja millä arvoilla, niin on helpompi tehdä valintoja unelmien puolesta.

Konkreettinen tekeminen on tie unelmien sekä tavoitteiden saavuttamiseen. Unelmointi on tärkeää, niin rakentaa itselleen mielikuvissaan tulevaisuutta. Mielessään kun näkee riittävän kirkkaasti mitä haluaa, niin arkinen tekeminen kohti unelmia helpottuu. Sitä alkaa automaattisesti valitsemaan oikein. Mutta tekemisen merkitystä ei voi koskaan painottaa liikaa. Yksi teko, yksi askel, yksi muutos. Aarrekartan tai vastaavan tekemisen jälkeen kannattaa miettiä, että mihin tartun heti konkreettisesti.

Mä lähdin nyt tavoittelemaan yhtä mun unelmaa, joka on oma firma. Tämä on nyt muuttunut konkreettiseksi tekemiseksi ja keskityn nyt sen rakentamiseen.

Uskaltakaa tehdä konkreettisia tekoja omien unelmienne eteen 💛

Rakkaudella, Linda ⭐️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *